aequorHet team van Dierenkliniek van den Elzen bestaat uit twee dierenartsen en vier paraveterinairs (gediplomeerde assistentes). Daarnaast zult u ook regelmatig één of twee stagiaires tegenkomen in de kliniek. Wij zijn een erkend leerbedrijf van Aequor voor de opleiding paraveterinair.

Het Team

GIO VAN DEN ELZEN -

Mijn naam is Gio van den Elzen. Geboren en opgegroeid in Beverwijk, besloot ik op mijn zeventiende om dierenarts te worden. Ik startte mijn studie diergeneeskunde in België. Een jaar later werd ik alsnog ingeloot in Utrecht en hier voltooide ik mijn studie. Als dierenarts heb ik ondertussen een ruime ervaring opgebouwd met opereren en het maken van echo’s. De tandheelkunde behoort sinds enkele jaren tot mijn specialisaties. Ik vind het na al die jaren nog steeds een uitdaging om uit te zoeken wat de oorzaak is van het ziek zijn van een dier.

GIO VAN DEN ELZEN - Dierenarts

CHARLOTTE BODENSTAFF -

Hallo, mijn naam is Charlotte Bodenstaff-Verkooijen. Ik ben geboren en getogen in Zevenaar en wilde al van jongs af aan dierenarts worden. Toen ik werd uitgeloot voor de studie in Utrecht, ben ik naar België uitgeweken. Nu woon ik samen met mijn man en onze drie katten Ronin, Logan en Wodan weer in Zevenaar. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of naar de bioscoop. U komt mij tegen in de kliniek op maandag, woensdag en donderdagochtend. Naast honden en katten hebben konijnen en knaagdieren mijn bijzondere interesse, en ik leg mij extra toe op dermatologie.

CHARLOTTE BODENSTAFF - Dierenarts

LISETTE DERKSEN -

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Lisette Derksen. Sinds kort ben ik werkzaam als dierenarts bij Dierenkliniek Van den Elzen. Met veel liefde zet ik mij in voor de gezondheid van uw dier. Persoonlijke aandacht en heldere communicatie staan bij mij hoog in het vaandel. Ik ben geboren en getogen in Zevenaar en woon daar nu samen met mijn vriend en onze 2 katten. Het kan ook niet lang duren voordat wij verliefd worden op een lieve hond. Tot die tijd “leen” ik graag de hond van mijn ouders om heerlijk langs het water te wandelen. Ik hoop u en uw huisdier graag te ontmoeten in de praktijk!

LISETTE DERKSEN - Dierenarts

RACHEL KOENDERS -

Ik ben Rachel Koenders-van der Wee. Samen met mijn man en dochtertje woon ik in Zevenaar. Ook hebben wij een kat genaamd Kobus en 2 konijnen, Karel en Frits. Mijn opleiding tot paraveterinair heb ik gevolgd aan het Helicon in Nijmegen. Sinds 2007 ben ik werkzaam in deze praktijk. Alle werkzaamheden in de praktijk doe ik graag, de afwisseling van het vak maakt het voor mij zo’n leuke baan. Wanneer ik niet aan het werk ben spendeer ik mijn tijd graag met mijn gezin, de beesten thuis, in de sportschool, met koken, lezen en weekendjes weg.

RACHEL KOENDERS - Paraveterinair

ROBIN TE KAMP -

Hallo, mijn naam is Robin te Kamp-Hilferink. Ik ben geboren in Arnhem en opgegroeid in Doesburg. Na de middelbare school ben ik meteen naar het Helicon in Nijmegen gegaan. Hier heb ik eerst twee jaar de opleiding dierverzorging gevolgd en daarna nog de tweejarige opleiding paraveterinair. In mei 2010 heb ik mijn diploma hiervoor in ontvangst mogen nemen. Ik hoop u een keer te mogen ontvangen in de kliniek.

ROBIN TE KAMP - Paraveterinair

ODETTE SCHEPERS -

Hallo, mijn naam is Odette Schepers. Ik ben geboren en opgegroeid in Zevenaar. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als paraveterinair op het Helicon in Nijmegen. Mijn eerste stage heb ik mogen lopen op deze praktijk en ik ben hier nu werkzaam. Dieren zijn altijd mijn grootste interesse geweest, ik vind het super om met ze bezig te zijn! In mijn vrije tijd rijd ik graag paard en spendeer ik graag tijd met mijn vrienden en familie. Hopelijk tot ziens op de praktijk!

ODETTE SCHEPERS - Paraveterinair

NOORTJE HAPPEL -

Hallo, mijn naam is Noortje Happel. Ik ben geboren en opgegroeid in Westervoort. Sinds mijn middelbare schooltijd ben ik werkzaam op de kinderboerderij in Duiven. Ik heb de opleiding paraveterinair gevolgd op Helicon Nijmegen. In juli 2017 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan: gezellig op stap met vrienden en familie, schilderen, reizen en het verzorgen van dieren. Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek van den Elzen. Graag ontmoet ik u en uw huisdier in de kliniek.

NOORTJE HAPPEL - Paraveterinair