aequorHet team van Dierenkliniek van den Elzen bestaat uit twee dierenartsen en vier paraveterinairs (gediplomeerde assistentes). Daarnaast zult u ook regelmatig één of twee stagiaires tegenkomen in de kliniek. Wij zijn een erkend leerbedrijf van Aequor voor de opleiding paraveterinair.

Het Team

CHARLOTTE VERKOOIJEN -

Hallo, mijn naam is Charlotte Bodenstaff-Verkooijen. Ik ben geboren en getogen in Zevenaar en wilde al van jongs af aan dierenarts worden. Nadat ik werd uitgeloot voor de studie diergeneeskunde in Utrecht, ben ik gaan studeren in België. Nu woon ik met mijn man en onze drie katten Ronin, Logan en Wodan weer in Zevenaar. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en in de tuin aan het werk. Naast honden en katten hebben konijnen en knaagdieren mijn bijzondere interesse, en ik leg mij extra toe op dermatologie.

CHARLOTTE VERKOOIJEN - Dierenarts

RENÉE SPAN -

Hallo, mijn naam is Renée Span en vanaf 1 april zullen jullie mij tegenkomen als dierenarts in de praktijk. 37 jaar, opgegroeid in het dorpje Aerdt, woonachtig in Zevenaar en inmiddels nu 10 jaar dierenarts. Het leukste van het vak vind ik de afwisseling en het contact met zowel dier als baas. Ik zie het als een uitdaging om samen met de baas tot de meest optimale zorg voor hun dier te komen. Ik vind vrijwel alle dieren leuk, maar ben zelf altijd opgegroeid met honden en sinds kort de trotse eigenaar van Kess, een vrolijke kruising Labrador/Fox x Border Collie. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal tegen te gaan komen!

RENÉE SPAN - Dierenarts

GIO VAN DEN ELZEN -

Mijn naam is Gio van den Elzen. Geboren en opgegroeid in Beverwijk, besloot ik op mijn zeventiende om dierenarts te worden. Ik startte mijn studie diergeneeskunde in België. Een jaar later werd ik alsnog ingeloot in Utrecht en hier voltooide ik mijn studie. Als dierenarts heb ik ondertussen een ruime ervaring opgebouwd met opereren en het maken van echo’s. De tandheelkunde behoort sinds enkele jaren tot mijn specialisaties. Ik vind het na al die jaren nog steeds een uitdaging om uit te zoeken wat de oorzaak is van het ziek zijn van een dier. — Gio is per 17 april 2021 met pensioen

GIO VAN DEN ELZEN - Gepensioneerd dierenarts

RACHEL KOENDERS -

Ik ben Rachel Koenders-van der Wee. Samen met mijn man en dochtertje woon ik in Zevenaar. Ook hebben wij een kat genaamd Kobus en 2 konijnen, Karel en Frits. Mijn opleiding tot paraveterinair heb ik gevolgd aan het Helicon in Nijmegen. Sinds 2007 ben ik werkzaam in deze praktijk. Alle werkzaamheden in de praktijk doe ik graag, de afwisseling van het vak maakt het voor mij zo’n leuke baan. Wanneer ik niet aan het werk ben spendeer ik mijn tijd graag met mijn gezin, de beesten thuis, in de sportschool, met koken, lezen en weekendjes weg.

RACHEL KOENDERS - Paraveterinair

ROBIN TE KAMP -

Hallo, mijn naam is Robin te Kamp-Hilferink. Ik ben geboren in Arnhem en opgegroeid in Doesburg. Na de middelbare school ben ik meteen naar het Helicon in Nijmegen gegaan. Hier heb ik eerst twee jaar de opleiding dierverzorging gevolgd en daarna nog de tweejarige opleiding paraveterinair. In mei 2010 heb ik mijn diploma hiervoor in ontvangst mogen nemen. Ik hoop u een keer te mogen ontvangen in de kliniek.

ROBIN TE KAMP - Paraveterinair

ODETTE SCHEPERS -

Hallo, mijn naam is Odette Schepers. Ik ben geboren en opgegroeid in Zevenaar. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als paraveterinair op het Helicon in Nijmegen. Mijn eerste stage heb ik mogen lopen op deze praktijk en ik ben hier nu werkzaam. Dieren zijn altijd mijn grootste interesse geweest, ik vind het super om met ze bezig te zijn! In mijn vrije tijd rijd ik graag paard en spendeer ik graag tijd met mijn vrienden en familie. Hopelijk tot ziens op de praktijk!

ODETTE SCHEPERS - Paraveterinair

ROMY THESING -

Hallo, mijn naam is Romy Thesing. Ik ben geboren en opgegroeid in Dinxperlo. Ik heb de opleiding paraveterinair gevolgd in Doetinchem en ben met mijn laatste stage bij deze praktijk afgestudeerd in juni 2019. In mijn vrije tijd spreek ik vaak af met mijn vriendinnen en voetbal ik. Ik hoop u graag te mogen verwelkomen in onze praktijk!

ROMY THESING - Paraveterinair